Empire NET

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

"Αριστερη" Φαυλότης

Πριν Προχωρήσω στο Άρθρο θα διευκρινήσω οτι ο τόπος αυτός δεν είναι αντί-αριστερός, καθε άλλο. Σεβόμαστε όλους τους αγώνιστες άσχέτως απόχρωσης. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε δεξιό Site Το παρών άρθρο δεν στηλιτεύει την αριστερά αλλα την όψιμη άριστερα που δεν εχεί καμία σχέση με την πραγματικη αριστερά.
Οι διάφοροι θολοκουλτουριάριδες που κατα καιρους δηλώνουν αριστεροι αλλα δεν ακολουθουν καμία βασική αρχη της αριστεράς αποτελούν το θέμα αυτου του άρθρου.
Διάφορα πολιτικά κόμματα κι οργανώσεις οπως το Συριζά δίνουν την εντύπωση οτι έχουν το copyright των κοινωνικών αγώνων. Αλλα οι απόψεις των μελών τους και των προσκείμενων σε αυτές οργανώσεις δείχνουν οτι πρόκειτε για στείρο ανθελληνισμό.
Οι διάφοροι θολοκουλτουριάριδες με προσχήμα την πρόοδο μάχονται στην ουσία για την παρακμή ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ενδεικτικό παράδειγμα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος ψαριανός που μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο Μega για θέματα όπως τα ναρκωτικά, οι ομοφυλόφιλοι και άλλα.
Στηριζόμενος στην προσωπική του εμπειρία«δεν καπνίζω πια, γιατί το βαρέθηκα»- υποστήριξε ότι η φούντα, το χασίς, δεν είναι σοβαρό ναρκωτικό, αλλά προκαλεί ψυχολογικό εθισμό.
«Ωραία είναι όλα, αλλά εμένα μ΄ αρέσει πιο πολύ της Καλαμάτας, της Ξάνθης είναι πολύ καλό, του Αγρινίου, της Ηλείας» ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε για τα ναρκωτικά διατυπώνοντας την άποψή του και για τις πιο σκληρές ουσίες: «Η κόκα είναι καταστροφή, αλλά έχει πολύ γέλιο.
Ξέρεις, είσαι σπίντα πολύ κι άμα θέλεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να προλάβεις να κάνεις πράγματα... αλλά μετά από μερικά χρόνια θα είσαι γκάου».
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που θα νομοθετεί. Αν τα ναρκωτικά δεν είναι παρακμή τότε τί είναι; Ομοφυλοφιλία Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου ειναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων αλλα και υπέρ του να υιοθετούν παιδιά.
Μάλλον στο αντιρατσιστικό τους κόμπλεξ ξεχάσαν οτι και τα παιδιά είναι άνθρωποι και μάλιστα ευαισθητοί που πρέπει να μεγαλώσουν απο σωστές οικογένιες.
Πρέπει να υπάρχει πατρικό και μητρικό πρότυπο. Αλλα ποιος ένδιαφερεται για τα παιδιά. Οι γκέι να είναι καλά.
Ο κύριος Αλάβανος αν και δηλώνει αριστερος ως ευρωβουλευτής ήταν αρκετά ανοιχτος προς την ιδιωτική προτοβουλία.
Ψηφίσε υπέρ της διακήρυξης της Μπολόνια!!!! της αξιολόγησης των παν/μίων-παν/κών συστημάτων και της χρηματοδότησης της έρευνας στα παν/μια από ιδιωτικές εταιρίες!
των ιδιωτικών παν/μίων!

Δειτε εδώ το ομόφωνο ψήφισμα http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A5-2002-0183+0+DOC+XML+V0//EL
Κοινώς οι Θολοκουλτουριάριδες που ρεζιλευουν την αριστερά

Βιβλιογραφία:
http://syriza-watch.blogspot.com

http://groups.yahoo.com/group/ethnikismos
(Eθνικιστικό)
http://red-pep.blogspot.com/ (αριστερό)
http://ametanohtodance.blogspot.com/ (Γενικου περιεχομενου)
παρατηρείται μια γενικότερη αποστροφή προς τους θολοκουλτουριάριδες απο κάθε ιδεολογικό μετερίζι

Δεν υπάρχουν σχόλια: